ANKARA / SİNCAN - Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Başkent OSB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretime Başladı.

Tem

Ankara Vali Yardımcısı Ali Sözen ve İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı Başkent OSB´yi ziyaret etti

Ağu

Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Millî Eğitim Bakanlığı’nın 21 Haziran 2018 tarih ve 11700754 sayılı onayı ile 2018-2019 öğretim yılından itibaren eğitime başlamak üzere açılmıştır.

Tem

Sincan ve Etimesgut ilçeleri ortaokullarında görevli rehber öğretmenler Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti

Şbt

Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezi tarafından Bölge çalışanlarına yönelik düzenlenen kalfalık - ustalık sınavları başladı.

Ock

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bedri EKŞİ ve Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Sorumlusu Sabit GÜVEN Bölgemize ziyarette bulundu.

Ock

Başkent Organize Sanayi Bölgesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim genel Müdürlüğü arasında Eğitim, Uygulama ve Geliştirme İş Birliği Protokolü imzalandı. İmzalanan  bu protokol ile Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezi Özel Program ve Proje Uygulayan Okul oldu.

Başkent OSB’de faaliyet gösteren okul/kurumların, dördüncü nesil sanayi devrimi (Endüstri 4.0) sürecinde, uygun alt yapıyı oluşturarak, işe dayalı öğrenme anlayışıyla, belirli mesleklere yönelik nitelikli insan gücünün yetiştirilmesini sağlamayı amacıyla; Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Başkent Organize Sanayi Bölgesi arasında “Eğitim, Uygulama ve Geliştirme İş Birliği Protokolü” imzalanarak yürürlüğe girmiştir.

Ara

Başkent OSB MEM Öğrencilerinden Yerli Malı Haftasında yerli yiyecek, yerli müzik, yerli oyun

Kas

Hanwha Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim A.Ş ile insan gücü ihtiyacını görüştük. Kalyon-Hanwha eğitimlerini Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezi ile işbirliği içinde yürütecek.

Kas

24 Kasım 2017 Öğretmenler Günü Mesleki Eğitim merkezi tam kadro Eğitim Birimi Yöneticisyle birlikte

Ekm

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ´nün de açılışına katıldığı 3. Mesleki Teknik Eğitim Zirvesine Katıldık.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni,   18.09.2017 tarihinde saat 10.30’da okulumuzun çok amaçlı salonunda ; Başkent OSB Eğitim yöneticisi,  Okul yönetimi,  öğretmen,  veli ve öğrenci katılımıyla  gerçekleştirilmiştir.

2016-2017 Öğretim yılı sona erdi