ANKARA / SİNCAN - Başkent OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

17.06.2022 tarihinde, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte okulumuz ilk mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Yıl boyu ve törendeki destek ve teşrifleri sebebiyle, başta Başkent Osb Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şadi TÜRK ve tüm yönetim kuruluna, Eğitim sorumlumuz Sn. Selami BABACAN'a, yıl boyu azimle çalışan değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bir üst sınıfa geçen öğrencilerimize iyi bir yaz tatili dilerken, okulumuzdan uğurladığımız mezunlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Bu vesile ile bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm silah arkadaşları ile, tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor ve Atamızdan gençliğe hediye edilmiş bu bayramı gençlerimizle coşku ve şükran ile kutluyoruz.

Bugün Fidan, Yarın Nefes Kampanyası kapsamında 3000 fidan diktik

Ekm

Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut ÖZER ve Genel Müdürümüz Sayın Kemal Varın NUMANOĞLU okulumuzda incelemelerde bulundu

Eğitim İstişare Toplantısı Yapıldı

Sincan Temelli Türkoğlu Ortaokulu Öğrenci ve Velileri Okulumuzu Ziyaret Etti

Ock

Okulumuzda Mart 2018 tarihinden beridir sürdürülen çalışmalar sonucu, ISO 9001:2015 kalite Belgesini almaya hak kazandık

Ock

BAŞKENT OSB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2018-2019  EĞİTİM ÖĞRETİM KIŞ DÖNEMİ KALFALIK/USTALIK SINAV PROGRAMI

Ara

Başkent OSB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi olarak faaliyete geçişinin 3. yılında ISO 9001:2015 Kalite Standartına göre oluşturduğu Kalite Yönetim Sistemini uygulamaya koydu. Standart esas alınarak yayınlanan dokümanlar 2018 yılının son günü yapılan Yönetimi Gözden Geçirme toplantısında öğretmen ve idarecilere de tanıtıldı. Onların görüş ve önerileri alındı.

Ekm